Thursday, May 23, 2013

Sta znaci sanjati seks (sex)

Ako sanjate seks, znaci da ste povezali kontrastne aspekte samoga sebe. To je jedna psiholoska cjelina. Morate da budete prijemcivi i inkorporirate aspekte vaseg partnera iz snova u svoj karakter. Razmislite o prirodi ljubavi. Da li ste strastveni, divlji, ili je suprotno od toga? Seksualni cin paralelni je aspekt sopstva. To moze da bude znak potisnutih seksualnih zelja i potrebe za emotivnom i fizickom ljubavlju.

Ako ste u potrazi za seksom, onda san moze biti analogan potrazi za intimnoscu i bliskosti u stvarnosti.

Ako sanjate o seksu sa nekom drugom osobom, a da to nije vas bracni partner, to sugerise na nezadovoljstvo vasim partnerom. S druge strane to moze biti bezazlena fantazija.

Ako sanjate da imate seks sa strancem, to predstavlja neizvjesnost. San vam omogucava da eksperimentisete bez ikakvih sputavanja. U takvim situacijama vi ste u mogucnosti da se potpuno opustite i izrazite svoje zelje.

Ako sanjate o seksu sa vise partnera odjednom, to znaci da niste samostalni. A moguce je da je i vas seksualni zivot postao isuvise automatizovan.

Ako ste heteroseksualne orijentacije, a sanjate seks sa osobom istog pola, to nuzno ne mora da znaci da su se kod vas javile homoseksualne zelje. Moze da znaci i pojacano dejstvo ljubavi prema samom sebi.

39 comments:

  1. Sanjala sam kako imam seksualni odnos sa bivšim dečkom. U početku me držao oko struka, zatim smo seli. Ja sam bila u suknjici, zavukao mi je ruku ispod i pomerio gaćice i stavio prst. Bio je tako divan osećaj. Posle sam ja njemu otkopčala kaiš i spustila glavu da ga oralno zadovoljavam. Ubrzo je svršio. Kakvo je značenje, šta mislite?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jako zanimljivo iskustvo, ako još imate sličnih nedoumica pišite. U ovom slučaju reč je o izrazito pozitivnoj energiji koja se javlja u snovima u vidu fantazija. Preporuka - povećati intenzitet i učestalost seksualnih aktivnosti.

      Delete
  2. Sanjao sam kako na nekoj proslavi ja krecem da spopadam svoju 46 ogodisnju koleginicu, koja pristaje na sve sto joj radim, na kraju dolazi i do seksualnog cina. Ja imam 30 godina. Sta mislite da to znaci?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verovatno imate potrebu da eksperimentišete sa starijim ženama.

      Delete
  3. Sanjala sam da su u jednoj prostoriji moj ljubavnik i moja najbolja drugarica, sede jedno pored drugog. Tu je takođe još jedna moja drugarica. Ulazim u u tu prostoriju, oni su svi na jednom kauču, i ta druga devojka zadovoljava ovog dečka. Moja najbolja drugarica posmatra situaciju. Sve prestaje kada ulazim u tu prostoriju. Sednem preko puta njih, teši me najbolja drugarica, i kreću mi suze. Šta mislite, kakvo je značenje?

    ReplyDelete
  4. Da li znate zašto vas teši drugarica? Je li zato što niste od početka učestvovali u odnosu sa dečkom? Moćuće je da osećate izvesnu privlačnost svoje drugarice ili čak vašeg zajedničkog druga. Najbolje bi bilo da s njima razgovarate o svemu. Možda se desi nešto za pamćenje...

    ReplyDelete
  5. Sanjala sam da sam na tajnom zadatku i da treba da zavedem negativca.On je dosta stariji od mene,zavodim ga i imamo strastven idnis.Paralelni tome,isti ambijent u kome se to odigrava je i moj dom,u kome trcim da otvorim ulazna vrata svom partneru.Ulazna vrata imaju gomilu brava i meni je u mislima jedino kako da obezbedim ta vrata posto pustim partnera da udje.Potom oboje brisemo tragove prevara i imamo odnos,iako paralelno tome ide san gde ja idalje zavodim negativca i strasna sam sa njim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slika vaših neostvarenih želja oslikana je u negativcu. Na koji način se ispoljava vaša strast?

      Delete
  6. Sanjala sam da sam bila u disko klubu. Do kraja. Vec je trebao da se zatvori ja sam sjedila za sankom i plakala jer su moje drugarice otisle kuci a ja dam dama ostala i ne smijem da se vrati.. tada me konobar .odvuce kucim sjediki smo u autu i ja sam ga poljubila. Pozvala sam ga u kucu i on je pristao odma sa vrata smo poceli da se ljubimo i polozio me na krvet i imali smo sex. Taj konobar iz moga sna je stvaran i vec duze vrijeme mi se svidja. Sta vi mislite o mome snu jeli to samo fantazija. Ps. Taj san mi se cesto ponavlja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najbolje je da se upustite s konobarom u seksualni čin, sve će biti mnogo bolje. Svakako, ako Vam je lakše, pronađite nekog drugog. U Vašem slučaju je najvažnije da imate seks. Kad ste posljednji put ostvarili seksualni kontakt?

      Delete
  7. Sanjao sam da sam sa maminom drugaricom sam na bazenu i nisam skidao pogled sa njene guze. U jednom trenutku ona je to primetila i pocela da me zavodi .Ja se nisam opirao.ona je izdigla guzu na povrsinu ja sam joj sklonio tangice na stranu i poceo oralno da je zadovoljavam,zatim smo imali i sex

    ReplyDelete
  8. Sanjala sam da sam se sa muzem i decom preselila u neku kucu, i da smo seli da veceramo, i onda primetim da zivimo u kapeli,i da ima 3 mrtva coveka pored nas koji se bude i postaju vampiri, krenemo da bezimo i odemo u neku zgradu, jedan od vampira nas stigne i ja onda postajem vampir, ne znam kako, samo da bi zastitila decu i muza,druga scena je da prelazim ulicu sa istim tim vampirom, zaljubljena u njega, ljubimo se, sva sam opijena i u zanosu, on me uzima u narucje i krene da poleti tako sa mnom negde da odemo da vodimo ljubav, i tu sam se probudila...jako upecatljiv osecaj zaljubljenosti i srece sa njim u tom snu.

    ReplyDelete
  9. prekinula sam sa deckom prije mesec dana...sanjala sam kako je bio los prema meni na neko ne poznato mesto i imalo je puno ljudi oko nas.. plakala sam u snu..zatim se ispostavilo da je to namerno radio da bi ja negde otisla a tamo me cekalo iznenadjenje...kutije nekakve naredjane ko piramida i u svakoj neki poklon ili pismo,,pocela sam da otvaram kutiju po kutiju..u prvoj je bilo pismo mnogo emotivno i suze su nastavile u snu,,i tako ja nastavim sa kutijama..i od jednom ja sam gola naslenjena na zid a on iza mene divljamo..osecam ga kako je vec usao u mene..bilo je ko nekad.. i onda odma posle toga oped smo na nepoznatom on negde sedi a ja dolazim i uhvatam ga i mestim u sebe..tesko je bilo da se probudim :) sta bi moglo ovo da znaci ?

    ReplyDelete
  10. Sanjao sam kako ulazim u sobu I zaticem devojku sa njenim bivsim deckom,pri tom vidim njegov polni organ a on je ogroman bio je grozan osecaj, jel ima neko znacenje?

    ReplyDelete
  11. Sanjala sam da se sa novim muskarcem vozim u autu i da mu milujem ruku.On cuti. Ja ga pitam zasto cuti, on odgovara da ne moze vise ovako i da me zeli samo za sebe. Ja mu kazem onda"hajde onda da pravimo bebu".I tu se probudim.(Godinama zivim u braku bez dece, muz ima problem, i problem sa potencijom).Nema seksulnog cina u snu, samo osecaj prijatnosti, i osecaj da po izgovorenoj recenici beba stize.

    ReplyDelete
  12. Joooj upomoc :( sanjao sam penis mog druga kako ga uzimam usta... A nismo imali seks nego eto samo oral Sta to znaci...??? Bas sam se uplašio

    ReplyDelete
  13. Sanjala sam da sam u kinu koji je u busu,prekoputa mene sjedi moj bivsi decko a ja sjedim i pricam sa deckom s kojim sam ga prevarila i poslije odlazim sa deckom pored mene u neku kupaonicu i tamo imamo odnos
    Sto to znaci? Jako me to zanima

    ReplyDelete
  14. Sanjao sam da sam u hotelu u kojem sam bio u Nemackoj ove godine i da mi prilazi neki visoki tip i gleda me u oci , zatim ode u toalet. Ja ulazim tamo i on me ceka , ali ja ne mogu da zakljucam vrata od toaleta pa smo se ljubili. Nakon sto je to rekinuto , otisao sam u neku ucionicu prekoputa toaleta i tamo sam sedeo sa ljudima iz odeljenja i drugarica mi je bacila telefon koji se rasprsao , a druga je govorila kako se razume u to i da ce on eksplodirati kad se rasprsne , ali mene nije bilo briga i u tom trenutku sam video onog visokog kako ulazi u wc , ja za njim i uspevam da zakljucam vrata , on trazi da ga zadovoljim , ja krenem ali on hoce da ga ljubim po vratu. Kad sam ga poljubio , probudio sam se. Poprilicno strasno

    ReplyDelete
  15. Sanjala sam da sedim na podu nekog kupatila a meni ledjima okrenuta sedi ispred mene moja drugarica. Zatim je u sekundi gola. Ja krecem da joj sklanjam dugu kosu sa vrata, ljubim joj jsi, vrat, ramena, i u nekom trenutku je polazem i krenem njene velike grudi da joj ljubim,mazim,sisam. E onda opet ja sedim iza nje, sirim joj noge i uzimam neku kremu, jednom rukom joj drim grudi a tom rukom se spustam dole i krecem da je zadovoljavam. Zada padamo obe u neki seksualnk trans! Najgore je sto je to moja drugarica, imam decka, tj nisam gej

    ReplyDelete
  16. Sanjao sam kako sam imao odnos sa svojom devojkom i odmah zatim ja ulazim u drugu prostoriju gde me cheka problem, moja najbolja drugarica, sa kojom onda imam odnos i ne znam, ali kao da je sakrivam od moje devojke, kojoj se odmah posle vracam. Imao sam maltene indentican san samo shto je bilo u wc-u i nisam siguran da je to bila najbolja ortakinja. Nalazim se u jako nezgodnoj poziciji, ne mogu ni da slutim shta mo mozhe das znachi, molim za pomoc.

    ReplyDelete
  17. Ovako sanjala sam da sam u kadisa deckom, inace ne poznajem ga, ali mi je u snu kao decko, tu se kupamo, sve je super, imamo peting, ja gledam njegov polni organ kako raste, mazimo se, sve je super, s' tim sto je moj otac u kuci i ujednom trenu vidim da su vrata kupatila otvorena, ali oceva soba je zatvorena, ustajem, zatvram ih i decka molim da ode kuci.

    ReplyDelete
  18. sanjao sam da imam sex sa svojom bivsom koleginicom, prosle godine smo dosta vremena zajedno provodili na poslu a sad se retko i vidimo. postojale su simpatije izmedju nas sa obe strane, samo sto na vezu nisam pomisljao zato sto je pre toga bila sa mojim bratom. i ja i ona imamo 22 godine pa bih voleo da znam sta znaci taj san? :D HVALA

    ReplyDelete
  19. sanjala da sam ispred kuce od bivsog i trazila njegov avto (bio je na putu negde) gledala dali se vratio u tome odjednom neku pas prijazan ja ga zovnem sebi da nebi poco lajati da nebi komsije sta primjetili.

    ReplyDelete
  20. Sanjao sam sex sa ženom koju sam poznavao, a koja je nedavno umrla?????

    ReplyDelete
  21. Sanjao sam kako imam sex sa nekom nepoznatom osobom

    ReplyDelete
  22. Sanjala sam da sam u vezi sa prijateljem iz djetinjstva.koji je bio moja prva ljubav.nekako kao da mi se ostvarila ta želja za njim..imam sad 24,a prva ljubav je bio u 13. nekako mislim da ga nisam izbacila iz glave.i ali smo i sex..predivan osjećaj ostvarenja nećega što dugo čekaš.

    ReplyDelete
  23. Sanjao sam da imam sex sa ujnom. Sta to znaci?

    ReplyDelete
  24. E ovako. Sanjala sam da sam u stanu sa drustvom i da pijemo. Tu ja sa dobrim drugom imam seks, nakon toga dolazi drugarica koja ima decka vec duze vremena i govori mi kako ona vec odavno ima seks sa tim mojim drugom. Nakon toga mi odlazimo u skolu, a njen decko nista nije rekao. Sta to znaci, bas me zanimaa ??

    ReplyDelete
  25. Sanjao sam da imam seks sa svojom dobrom drugaricom
    Bili smo na nekoj proslavi i u jednom trenutku mi je rekla da zeli nesto da mi pokaze u drugoj prostoriji
    Otisao sam za njom u jednom trenutku sam joj svukao suknjicu cisto iz zajebancije, kada sam uvideo da joj to ne smeta skinuo sam sve sa nje i tu je poceo seks
    Sta to znaci???
    P.S. nikada nismo imali nikakve odnose.
    Unapred hvala

    ReplyDelete
  26. sanjala sam sebe moju najbolju drugaricu i dvijicu momaka u koje smo ja i moja drugarice bile zaljubljene ..uglavnoom smo bile u gradu i sjedile u caffe-u i onda su njih dvojica usli ,,ali mi nismo obracalae paznju na njih onda su oni prisli nama ..sjedili smo skupa ..i onda smo otisli sve 4- .. nociti kod jednog od njih dvojice ..sjedili smo ja i drugarica u sobi za goste na bracnom krevetu ,.oni su bili u drugoj prostoriji pricali ..zatim smo nas dvije navukle podvezice (ne znamo ni od kud su se stvorile). onda su njih dvojica usli ..i na stolu su se stvorilo vino ..case i kondomi i onda smo imali spolni odnos ..ujutru ..smo otisle kuci i pricale o tome sto se desilo tu noc ..zatim smo dobile poziv s nepoznatog broja..(nesto smo bile posvadjani poslije one noci nismo pricali ..) i zatim su nas zvali poonovo van da bih se pomirlili i drugi drugar je rekao da idemo k njemu ...i ondfa smo otisli isto tam sve se ponovilo i usput dobile smo njihove Kosulje ..i vracale se kuci -STA BI TO TREBALO ZNCITI '?

    ReplyDelete
  27. Moj drug I ja smo igrali kosarku I u tom trenutku se pojavila devojka u roze helankama moj drug je otrcao I ja sam ga polako pratio.Pitao ju je da li bi htela da ima sex sa njim.Ona je pristala I pitala mene da se pridruzim.Odjednom smo se stvorili u mojoj sobi.Imali smo seksualni odnos(naravno ne ja I drug medjusobno).Posle sexa moja majka je usla u sobu I rekla da kasnim u skolu.Ovaj san mi je bio cudan I zeleo bih da znam sta znaci?

    ReplyDelete
  28. Sanjala sam da mi je prvii put bio sa svojom starom simpatijom. Bili smo u sobi poljubili se i uradili to i na kraju smo završili u vezi šta to znači???

    ReplyDelete
  29. sajala sam da mi je neki nepoznat decko platio za sex i ja sam u pocetku to htela a posle ne

    ReplyDelete
  30. Ja sam uprvo ustao i sanjao sam kako sam vodio ljubav sa devojkom koja je ridjokosa.Ja nikada nisam bio sa takvom devojkom i najbitnija stvar zbog koje sam se uzbidio kad sam ustao je to što je ono htela da se zapali.Trazio sam da mi baci moj šorc i kada sam uhvatio ono se polila i izvadila upaljac :/ prišao sam terasi i rekao toj nepoznatoj devojci da ako se zapali ona i ja gorim sa njom .Sa ovim snom sam dva puta sanjao sex

    ReplyDelete
  31. Sanjala sam seks sa prijateljem koji mi nije uopste privlacan ili makar mislim da jeto bio on. Kasnije sam oralno zadovoljavala druga u kuhinji kod drugarice u stanu,i htela sam seks sa njim al mi smk se samo ljubili,na kraju sam se u snu probudila sa tim i jos jednim drugom,i izbacili smo ga iz sobe i kada smo krenuli da imamo seks,probudila sam se. Nista ne kapiram

    ReplyDelete
  32. Sex sa nepznatom osobom san

    ReplyDelete
  33. Sanjao sam da sam imao sex sa tetkom, sta to znaci?

    ReplyDelete