Thursday, May 23, 2013

Sta znaci sanjati seks (sex)

Ako sanjate seks, znaci da ste povezali kontrastne aspekte samoga sebe. To je jedna psiholoska cjelina. Morate da budete prijemcivi i inkorporirate aspekte vaseg partnera iz snova u svoj karakter. Razmislite o prirodi ljubavi. Da li ste strastveni, divlji, ili je suprotno od toga? Seksualni cin paralelni je aspekt sopstva. To moze da bude znak potisnutih seksualnih zelja i potrebe za emotivnom i fizickom ljubavlju.

Ako ste u potrazi za seksom, onda san moze biti analogan potrazi za intimnoscu i bliskosti u stvarnosti.

Ako sanjate o seksu sa nekom drugom osobom, a da to nije vas bracni partner, to sugerise na nezadovoljstvo vasim partnerom. S druge strane to moze biti bezazlena fantazija.

Ako sanjate da imate seks sa strancem, to predstavlja neizvjesnost. San vam omogucava da eksperimentisete bez ikakvih sputavanja. U takvim situacijama vi ste u mogucnosti da se potpuno opustite i izrazite svoje zelje.

Ako sanjate o seksu sa vise partnera odjednom, to znaci da niste samostalni. A moguce je da je i vas seksualni zivot postao isuvise automatizovan.

Ako ste heteroseksualne orijentacije, a sanjate seks sa osobom istog pola, to nuzno ne mora da znaci da su se kod vas javile homoseksualne zelje. Moze da znaci i pojacano dejstvo ljubavi prema samom sebi.

No comments:

Post a Comment