Sunday, May 12, 2013

Zidovi u snu


Zidovi

Kad biste vidjeli zid u snu znači ograničenja, prepreke i granice. Tu je zapreka opstruira vaš napredak. Alternativno, zid pokazuje da ste previše navikli na svoje stare navike i način razmišljanja. Osjećaš se zaglavi. Ako ste vidjeli u snu krvi na zidovima, onda je to upozorenje. To je situacija sa kojom se morate suočiti.

Da san koji ste preskočiti zid sugerira da ste u stanju suočiti se s teškim prepreke i dobiti oko prepreke s uspjehom i jednostavnost.

Da san da sruši ili razbiti zid pokazuje da ste rješava kroz prepreke i prevladavanju svoje granice. To također znači da želiš neku slobodu i neovisnost. Ako vidite zid raspasti, onda to sugerira da ste uzdigao iznad svoje probleme i prevladati svoje prepreke.

Da san koji ste izgradnji zida se odnosi na loš odnos ili traume iz djetinjstva. Pokušavate da drugima iz straha od dobivanja ozlijeđen opet. Alternativno, san ukazuje na to da ste prihvatili svoje granice.

Da san da se skrivaš iza zida sugerira da vas nije stid u priznavanju svoje veze.

Da san koju su bačena ili je pucao kroz zid znači da morate doslovno raspada te zidove koje ste stavili oko vas. Morate se upustiti u istraživanje.

Da san da kuća nema zidove predstavlja nedostatak privatnosti. Vi osjećate da svatko gleda preko ramena ili u vašem poslovanju.

No comments:

Post a Comment