Sunday, May 12, 2013

Sanjati suze plakati u snu

Sanjati da plačete u snu znači da dolazi do perioda napretka u vasem zivotu. Suze predstavljaju emocionalno ozdravljenje i duhovno pročišćenje.

Padanje suza u snu upućuje na mudrosti koje ste stekli u zivotu.

Sanjati nekoga u suzama - razmislite kako vaše ponašanje utiče na ljude oko vas i kakve reakcije vase ponasanje izaziva

63 comments:

  1. sanjala sam kako neka gosoodja ubija decka kog volim,umire mi na rukama.kad sam se probudila bila sam mokra od suza,molim vas mozete li mi reci sta taj san znaci

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam sanjala da sam bila u nekom autobusu i da sam videla jednig jako visokog i lepog dečka.Zagrlila sam ga jako i počela da plačem jedna suza je skliznula sa mog lica.Dok sam ga grlila rukama sam njegovu majcu stezala.Kasnije sam počela da pišem na papiru svoj broj i dala mu ga,a zatim sam rekla da ne pozove na taj broj.Zatim me je neka luda žena pozvala na telefon i ona je pričala da sam trebala da jij dam neku čokoladicu..Ja sam ono u fazonu WTF!? I rekla sam samo doviđenja! To je to od mog sna... Ako bi ste molim vas mogli da mi kažete značenje mog sna,mnogo bi mi značilo.Unapred hvala.

      Delete
  2. Pročitajte knjigu "Ana Karenjina" Lava Nikolajeviča Tolstoja

    ReplyDelete
  3. Sanjala sam mrtvu osobu kako sjedi u jednoj sobi i gleda u jednu tacku a ja bjezim i placem kroz neke hodnike kao labirint kao da mi je umro neko moj,a ta osoba mi nije niko i nit sam je upoznala ikad,i bjezeci tako stizem u drugu sobu gdje me svi rukama tjese a najvise majka,odnosno baka i ja ponovo bjezim??u cemu je tu rijec hvala

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema razloga za brigu. To su samo neke slike Vaše svakodnevice.

      Delete
  4. Sanjala sam svog momka kako sjedi pored mene ustala sam da ga zagrlim i nestao je..... gledao me tako njezno kao da je htio nesto reci...probudila sam se placuci
    Cetri godine smo skupa krijemo se uzasno od moga tate. Sta bih taj san mogao znaciti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Svakako, ne treba da se krijete, nego da preduzmete nešto.

      Delete
  5. Sanjala sam kako se svadjam sa bivsom devojkom mog sadasnjeg decka, i to oko neke torbe, koju je on meni kao poklonio u snu i ja sam je ponosno nosila. A onda je naisla ta njegova bivsa i rekla mi kako je i njoj dao tu torbu. Sta bi to trebalo da znaci?

    ReplyDelete
  6. Sanjala sam momka koji me je nedavno ostavio,grlimo se i oboje placemo,ali on place vise nego ja.

    ReplyDelete
  7. Po čemu tačno znate do on plače više od vas? To je ključno pitanje.

    ReplyDelete
  8. Sanjala sam da sedim na poklopljenoj WC solji sama u kupatilu i toliko jako placem za ocem koji je umro pre dve godine da su me grudi bolele od tuge. Kad sam se trgla iz sna oci su mi bile pune suza.

    ReplyDelete
  9. Sanjala sam da placem u snu...

    ReplyDelete
  10. Sanjala sam da placem i ridam jer je drugarica poginula. Plakanje je je bilo toliko intenzivno, i stalno sam se u snu pitala kako i zasto, i svaki put sam se uznemirila kad sam s nekim pomenula to (u snu)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako su je riječ o vezanim snovima, što je česta pojava kod onih koji sanjaju, nema razloga za brigu. Suze neretko označavaju uspeh u odnosu s ljudima iz okoline.

      Delete
  11. Sanjala sam da placem i placem jer je drugarica poginula.. i kad god me neko pita u vezi sa tim, ja pocnem da placem.. i znam da sam se pitala zasto i kako se to desilo?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nije, izvinjavam se, jedan san je, nisam bila sigurna da li sam postovala dobro pa sam ponovo napisala :)

      Delete
    2. Dobro, stvari su se sad iskristalisale. Uglavnom suze znače izraženu ženstvenost, a za snove o drugaricama možete pronaći niz tumačenja na ovom sajtu i linkovima koji vode na druge sajtove za tumačenje snova.

      Delete
  12. ne znam točno što sam sanjala da li sam u snu isto plakala ne znan,znam da sam se probudila sva u suzama.da li je to isto kao i kad sanjaš da plačeš ilišta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suze su dar prirode, lepota poroka i seksualnosti... Morate u tom pogledu preispitati svoje stavove. U principu, morate se koncentrisati na muškarce.

      Delete
  13. Sanjala sam kako sam saznala da me je muz varao, uzasno sam se osjecala, plakala sam kroz san, mrzim takve snove, volim ga i jako tesko mi padaju takvi snovi. Uzas!

    ReplyDelete
    Replies
    1. To što ste sanjali da Vas je muž varao samo je vaša potisnuta želja da Vi njega prevarite. Da sam na vašem mestu, ne bih oklevala, odmah bih ga prevarila. Da li ste ikad prevarili svog muža? Da li smatrate da je to nemoralno ili vam je takav stav nametnula konzervativna sredina. Razgledajte i druge naše tekstove, možda pronađete rešenja. Ako niste u stanju da ga prevarite, predložila bih vam da bar masturbirate. Da li ikad masturbirate?

      Delete
  14. sanjao sam svoju bivšu djevojku koja me ostavila prije 2 mjesseca u snu ležimo na mom krevetu i ona je crvenih uplakanih očiju onečem pričamo kao ali ništa se ne čuje odjednom i ja osječam da ću se jako rasplakati(kao a nisam u mogućnosti pomoći joj oko nećeg) a onda ona odluči da mi pruži sexualno zadovoljstvo (felacio) na to sam se probudio.

    P.S. još uvijek imam snažne emociej prema njoj i učinio bi sve da mi se vrati i počnemo sve ako treba ispočetka kao novu vezu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tvoj san ima veze sa potisnutim seksualnim željama, moraš da nađeš drugu devojku kako bi ostvario seksualno zadovoljstvo. A dobro bi bilo ka bi nakon toga opet spavao sa svojom bivšom devojkom i nakon seksa joj ispričao prethodno seksualno iskustvo.

      Delete
  15. Sta znaci kad se usred noci probudim sa suzama u ocima? Najcesce sanjam nesto tuzno pa se onda tako probudim do sad mi se desilo 3-4 puta u razmaku od nekoliko meseci

    ReplyDelete
    Replies
    1. U svakom slučaju, tu nema mjesta za brigu. Suze označavaju toplinu ljudske duše. Da li su vas te suze ganule ili nisu??? To je jako važno pitanje.

      Delete
  16. sanjala sam da vudmidim mrtv. sanduk a u njem je , prihe dvi god umrli sin prijatelj, ja ne vidim ko je unutra sal tuga ubi i vidim kolegu s posla, ti je kao njegov sin umro i placem ko kisna god. a neda da mu dam sucut

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema razloga za brigu, doživljavate pročišćenje duha.

      Delete
  17. Sanjala sam da je brat prosed (inače nije, ima 29 god.) i neće da se pozdravi sa babom, dedom i tetkom koji su došli da mu čestitaju rođendan. Ja žurim da ga presretnem, jer je krenuo da ih obilazi u širokom luku i kad vidim da neće da im se javi, počinjem neverovatno da plačem, toliko da samm se u suzama probudila. U snu niko nije bio potresen mojim suzama, a ni ljut na brata. Kako se to tumači? Unared hvala!

    ReplyDelete
  18. Mani se familije i gledaj svoja posla.

    ReplyDelete
  19. Sanjala sam kako placem zbog prijatelja koji me razocarao u snu. Sta to znaci?

    ReplyDelete
  20. Sanjala sam da mi je neko rekao da mi je majka tesko bolesna , ali da cutim jer ona to ne zna.. Pocela san da placem i odmah sam se probudila , oci su mi bile pune suza , plakala sam i na javi dok nisam shvatila da je sve samo ruzan san.. Sta bi ovo moglo da znaci?..

    ReplyDelete
  21. Sanjala sam moju baku koja je umrla kako sedi ispred mene i samo me posmatra,a ja joj sva u suzama pricam kako je losa situacija od kako je ona umrla i da ona mi je dala da jedem makarone,ali ja nisam mogla mnogo da pojedem.

    ReplyDelete
  22. Sanjala sam kako sam plakala u skoli,tokom citavog sna sam buncala i plakala,jer su kao hteli da me izbace,na kraju je moja razredna koja je isto htela da me izbaci rekla da pozovem mamu na razgovor,tokom citavog sna sam cekala mamu da dodje i da joj objasin da nista od toga nije tacno i probudila sam se

    ReplyDelete
  23. Sanjala sam da dijelim male keramicke figure koje je kao moj rahmetli otac ostavio u amanet da podijelim komsiluku .....toliko sam plakala da me plac probudio i suze su mi tekle i kad sam se probudila...zaspala sam i ponovo usnila san da idem nekom livadom sa mojom prijateljicom ....prvo su neki psi isli za nama i kad sam se okrenula da vidim koliko su nam blizu ...vidjela sam dva mala dječaka kako pužu po toj livadi...jednog sam uzela u naručje i plakala sam opet zato sto ih je kao neko ostavio na toj livadi i nisam ga mogla spustiti opet ....probudila sam se u suzama po drugi put....šta bi mogli značiti moji snovi ?

    ReplyDelete
  24. Sanjala sam da sam bila jako bolesna, odjednom pocelo je da se izliva krvi iz moje uste, plakala sam mnogo. Tad u snu je moj otac rekao, sta nije rekla da je tako bolesna.

    ReplyDelete
  25. Sanjala sam da sam u prelijepoj vjencanici i placem od sreće,bivši dolazi strasno se ljubimo ali mi kaze da je vjenčanje tek za 2 godine gdje ja cijepam haljinu sa sebe i govorim kako je definitivno gotovo .. Inače bivši i ja smo u fazi pomirenja - još uvijek nije sigurno da li ćemo se pomiriti??

    ReplyDelete
  26. Sanjala sam da sam u prelijepoj vjencanici i placem od sreće,bivši dolazi strasno se ljubimo ali mi kaze da je vjenčanje tek za 2 godine gdje ja cijepam haljinu sa sebe i govorim kako je definitivno gotovo .. Inače bivši i ja smo u fazi pomirenja - još uvijek nije sigurno da li ćemo se pomiriti??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako sudbina dopusti, vi ćete uspjeti. Međutim, ništa na silu...

      Delete
  27. Sanjala sam kako sam se zblizila sa deckom koji mi se svidja....lep odnos smo imali.Vidjali smo se na vaterpolo utakmicama.Odjednom on meni kaze da me ne zeli jer nemam nosta,aludira na lose materijalno stanje. Ja pocinjem da placem i da mu govorim nikada neces naci devojku kao ja-nikada nisam imala decka,ne izlazim u grad,ali on je otisao :( Sta to znaci???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vjerovatno je tu riječ o Vašoj seksualnoj pasivnosti. Morate se popraviti u tom pogledu.

      Delete
  28. Sanjala sam da mi je rodica umrla, a u snu kako sam sanjala da je umrla ja samo placem gledam oblaci i vidim kao ruka da mi masi, u ovim snu legnem spavati gde sanjam kako bi njena dzenaza izgledala dok sam tu ustala sve su mi zube ispali, i tek kada sam u snu dosla na njenu dzenazu poceli mi novi izrast, kad pitam njenu majku kako i sto je umrla kaze ona neke probleme i bolesti na jajnika. Sta to sve treba da znaci... ?? Ta rodica mi je skoro prije mozda jedno 20 dana javila da je trudna pa sad neznam.. Hvala vam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vi ste veoma vezani za pomenutu rodicu. To što se desilo u snu moglo je imati samo pozitivan ishod, kao što se i potvrdilo dobrom vesti.

      Delete
  29. sanjala sam bivseg kako place predamnom

    ReplyDelete
  30. Sanjala sam da sam Plakala da nisan Polozila Ispite ::( i sestra me je probudila jer sam stvarno Plakala kad me je probudila bila sam u Suzama :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. To su veoma česte pojave, nema razloga za brigu.

      Delete
  31. Sanjala sam ....Da mi je mama javila da mi je otac poginuo.Sta to znaci?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Morate se osloboditi životnog pritiska. Morate biti neustrašivi.

      Delete
  32. Skoro svaku noc sanjam decka,u kog sam zaljubljena,ali sam prekinula kontakt vec mesec dana.
    I sanjam da sam u kuci svoga ujaka,koji inace ne voli ljude njegove nacionalnosti. I u njegovoj kuci rasiren veliki tepih,kao da se susi u kuhinji u na kome su ispisana imena mene i simpatije i ukratko buducnost nasa. I ja zelim da to slikam da bih citala kuci,ali me ujak osamario i ja pocnem da placem i ridam. I to mi he mnogo tesko palo, taj plac u snu i njegov samar
    Sta bi moglo to da znaci.
    Hvala na odgovoru i izvinite što je ovako dugačka poruka.

    ReplyDelete
  33. Sanjala sam svoju udaju kako se sve pripremilo i kako treba ogrlicu i narukvicu da mi svekrva stavi ,ali nakita nema ,neko je uzeo ,neka osoba ,ne znam ko i ne da mi .Ne mogu dalje bez toga .Ja sam plakala i plakala da me je dusa bolila.Mogla bi reci i kad sam se probudila osjetila sam to gusenje i taj pritisak u grudima i taj intenzitet plakanja.... Sta mi to jako plakanje moze znaciti?
    (A inace i udajem se za koju sedmicu)

    ReplyDelete
  34. Sanjala sam bivsu drugaricu, kako place predamnom i moli za oprostaj,i ja sam joj oprostila. Sta bi to trebalo da znaci? Hvala.

    ReplyDelete
  35. sanjao sam da plačem što nisam postao ono što sam trebao biti. Svakim danom žalim što nisam upao na fakultet koji sam želio, danas je već prekasno jer sam već u godinama. Sada se desilo da plačem u snu zbog toga, jel može to imati kakav značaj

    ReplyDelete
  36. Sanjao sam dedu koji je umro pre 2, 3 godine. Plakao sam, a on se nasmejao kad me video i tako sam se probudio u suzama. Sta to znaci?

    ReplyDelete
  37. Sanjala sam da smo moji prijatelji i ja vec odrasli msm kao srednja skola zadnji razz i da su nas poslali negdje na neku vojnu obuku i sad mene su poslali negdje gdje su zatoceni nasi drugi prijatelji a drze ih arapi i mi tj moja skupina i ja ih sve moramo ubit da bi oslobodili prijatelje i mi sad idemo i ja pucam i pucam, ubijam ih nista meni i dodem do nekog decka, on na mene puca ja na njega i nmzemo se pogodit ni on mene a ni ja njega i konacno ga uspijem pogodit i pocela sam plakat i ko da me nes pogodilo u srce. i mi se vracamo u taj kamp i svi slave sto smo ih vratili a ja i dalje placem i svi me pitaju sta mi je al im nmg odgovorit. i u kao kino dvorani nje bio film razlicita i ja sjednem pored prijatelja i pitam di mi je decko i kaze on sta nije s tobom krenuo je za vama kad ste otisli, i javili su da su ga zarobili pa sam mislio da ce sad doc s tobom. i onda je kao ispalo da taj kojeg sam pokusavala ubit je bio moj decko i plakala sam i plakala i sad se probudim sva u suzama i jastuk mokar od suza. molim vas znacenje.

    ReplyDelete
  38. Sanjala sam da se moj bivsi devko sa kojim sam nedavno prekinula i kojeg jako volim zeni i da sam i ja pozvana na svadbu. Sanjam da sam u bijelom odjelu i da imam tokicu na glavi. Idem pjesice do mjesta na kojem je vjencanje, oko mene je sve kao pustinjski predi, hodam tako i iza jedne krivinr samp padnem na koljena, glavom dodorujuci zemlju i pocinjem vristati iz sveg glasa i plakati. Poslije se pojavljujem u crkvi i prekidam vjencanje.

    ReplyDelete
  39. Sanjala sam novi dio kuce sagradjen u narandzastoj cigli pored moje kuce . Kako smo se priblizavali kuci ona je nestajala i vracala se u pocetni oblik . Ispred nje ukazao se lik moje pokojne majke . Priblizili smo se moja sestra i ja a iispred ulaza bila je minijaturna bina s nekolicinom keramickih figurica koje su se borile izmedju sebe . Najinteresantnija je bila figurica sa pticijom glavom a ljudskim telom .Probudila sam se na odaziv te figurice koja me je dozivala . Sta to predstavlja i da li je neko imao slicna iskustva???

    ReplyDelete
  40. Zdravo.
    Sanjao sam da mi je ispao zub i da sam otrcao placuci kod majke zbog toga. Sta to znaci? Hvala unapred.

    ReplyDelete