Sunday, May 12, 2013

Sanjati bivseg momka znacenje sna

Ako vam se u snu pojavi bivši momak onda taj san znači da ste još u njegovoj glavi i da vas još uvijek nije prebolio, da su njegova osjecanja prema tebi jaka..

Da bi se raščistile stvari uzmite telefon u svoje ruke i nazovite ga

Halo- reče ona odlucno
Da- reče bivši - Ti si- on će smoreno
Sanjala sam te - usna zadrhta
Idi smaraj nekgo drugog, dosadna si - reče on
Ti me još uvijek voliš - ona prosikta - sanjala sam te, a to to znači
Važi  - reče on i prekide.

77 comments:

  1. Odusevljena sam!

    ReplyDelete
  2. neću ga nazvati red je na njemu..iako sam sanjala sex s bivšim..mislim bolje je tako!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I šta je bilo? Da li si javio? I da li je bilo seksa?

      Delete
  3. Sanjati seks s bivšim, ima izrazito pozitivno značenje prema drevnim tumačenjima. Možda biste ga trebali nazvati, razmislite dobro.

    ReplyDelete
  4. Sanjam ga konstantno i uvijek se nesto likkjepo dogadaa..:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je sasvim prihvatljivo, a pogotovo što je lijepo. Šta se tačno događa?

      Delete
  5. Sanjala sam da mi se bivsi decko zeni na mom imanju i ja odoh sa svadbe. Bili mi je zao. Jos ga volim i sve muslim da mogu biti s njim opet kad hocu. A nesto ne mogu...

    ReplyDelete
  6. Pozdrav,sanjam cesto bivseg s kojim sam bila u vezi 3god te smo raskinuli i nakon toga se nismo vidjeli punih 6 godina u tih 6 godina ja sam se udala o dobila dijete al s vremena na vrijeme ga sanjam ponekad se cujemo preko interneta al samo kratko,zadnji san je bio jako mkotivan gdje mi on priznaje da me nije zaboravio i poljubi me,sta to znaci i on je sada vec u braku. Hvala...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da li vi dovodite vlastitu sreću u pitanje? Razmislite kako se osećate u vezi sa novim partnerom.

      Delete
  7. Sanjala sam bivseg momka, kako se ozenio i bila sam na njihovoj svadbi. Stalno sam bila u mladinom prisustvu kako bih je zasenila. Kada su njih dvoje bili zajedno, ja sam bila u centru paznje drugih momaka, ali na njegov pogled, sva bih se uznemirila, i nisam mogla ostati ravnodusna, iako je to bila samo veza iz mladosti. Ta veza inace se zavrsila pre 2 godine, i imam 22 godine, ali san sam sanjala kao da vec imam 35 i zavrsila sam fax, zaposlena, srecna. Harmoniju je narusila njegova zenidba sa devojkom, koja uopste nema veze sa nama, samo je znam iz vidjenja i to sto su se doselili u moje selo. Jednom prilikom kroz terasu usao je u moju sobu i impresionirao se kad je video da jos uvek zivim u sobi koja izgleda kao kad sam bila devojka, imala sam osecaj kao da su mu se vratili svi nasi prelepi trenuci.
    Mazio me je po licu, i meni su isle suze. Htela sam da vrisnem i da mu kazem, nisam te nikad prebolela, ali konstantno sam razmisljala, da ja na javi imam decka.
    Potom je ubrzo otisao, jer je cuo glas svoje zene.
    Onda, nekoliko dana kasnije, njih dvoje su vozili biciklove i dosao je kod mene da trazi pumpu i rekao mi je: "Jednog dana cu ti objasniti sve i zasto sam sa njom. Ovo sam izabrao, to je sad moja sudbina i ne mogu da pobegnem od nje. Nadam se da ces mi oprostiti." I otisao je, a ja sam se probudila.
    Sve sam sanjala dosta detaljno, i osecanja su bila toliko jaka. Ujutro sam se probudila zbunjena i nisam znala da li sam ja jos uvek potajno zaljubljena u njega, ali da da bezim od toga, jer jednostavno, u dubini duse ipak znam da nikad vise nece biti izmedju nas. On je raskinuo sa mnom, sada ima devojku, i ja imam decka vec dugo. Raskid nam je bio buran, mnogo ruznih reci je receno uopste posle toga nikad nismo razgovarali. Secam se da je jedno vreme kad sam nasla posle njega momka, meni slao nek poruke i vredjao me je, i tog decka.
    Cinilo mi se da je bio povredjen iako me je prvi ostavio.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Tamara, ovo je jedan vrlo kompleksan san. Zato napišite još neki san u kojem je glavni akter Vaš dečko, ako se sećate. Ne bih želela naprečac da donosim sud. Pregledajte i ovaj sanovnik na vrhu stranice, možda pronađete odgovarajući odgovor.

      Delete
  8. Ja sam sanjala da sam trudna sa bivsim momkom. Da smo zajedno i saopstavamo drugima to. Ali u stvarnosti on ima djevojku, ostavio me je zbog nje.

    ReplyDelete
  9. Mani se bivšeg momka i gledaj svoja posla. Predlažem da nađeš nekog drugog, ako već nisi. Bivši te nije ostavio zbog druge, nego zbog tebe.

    ReplyDelete
  10. cesto kada sanjam tog jednog bivseg,s kojim sam imala dosta kompleksan i na neki nacin jedinstven odnos pun kemije i nekog snaznog naboja,jer smo stvarno kliknuli dozivljavam te snove cudnima bas kao sto je i moj odnos s njim..iako smo kliknuli nas odnos je postajao neko dokazivanje njegove nadmoci, natjecateljski, hladan. On je bas morao meni dokazati kako je,iako se naizgled super kuzimo, on u biti nedokuciva frajercina i da mu zapravo treba isto takva zena - hrabra i samodostatna,prefrigana frajerica koja izgleda kao neko nevinasce, a u biti je sposobna na sve nacine manipulirati okolinom..i bas takvu dimenziju jednog odnosa sanjarica tesko ako uopce moze dokuciti..svatko zna svoju istinu, a snovi su suptilno protkani tom spoznajom.

    ReplyDelete
  11. Bila sam u vezi sa deckom 11 meseci,to je vise bilo zavlacenje nego veza.ostavila sam ga jer je on ziveo na drugom mestu.Iako me je dusa bolela, drugog izbora nisam imala.U medjuvremenu nasla sam decka sa kojim mi je trenutno jako lepo,ali zadnjih nekoliko meseci bivseg sanjam kao nenormalna.Jednom sam ga sanjala kako me nestrpljivo ceka ispred skole,a ja ne zelim da izadjem.nakon nekog vremena ja se "smilujem" i izadjem,medjutim u tom momentu stvara se devojka koja ga drzi za ruku i oni krenuli da odlaze.Ja je tu napadnem i kazem joj da ide jer zelim da popricam sa njim.Ona odlazi. tu se san zavrsava dalje se ne secam.Sledeci put ja njega vidjam sa nekim covekom kako prelazi ulicu,ugleda me i kao da je hteo nesto da mi kaze,ja ga samo zaobidjem i odem.nisam smela ni da ga pogledam.. san je glup do bola..ali ne znam sta to treba da znaci.Istina je da ga nisam prebolela..i nikad necu znati da li je ikad osecao nesto prema meni,ako jeste da li i dalje oseca..

    ReplyDelete
  12. Pozdrav! Unazad nekoliko noci konstantno sanjam bivseg.. Svaki put je isti scenarij,samo sto su druge lokacije..Progovorimo nekoliko rijeci i zatim on odlazi. I u tom snovima je uvijek neka djevojka u nasoj prisutnosti. Uvijek stoji do mene..

    ReplyDelete
  13. Sanjala sam bivseg decka kako sedimo na nekom brdu,pored koga su jos nekoliko brda,ogoljena, sa ispucalom zemljom,a na jednom od njih zabodene 4 strane zastave koje se vijore,kako peva neku tuznu pesmu i place. Sta to moze znaciti?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema tuge gde ima ljubavi. Vaša ljubav je jedinstvena.

      Delete
  14. Sanjala sam bivseg decka kako sedimo na nekom brdu,pored koga su jos nekoliko brda,ogoljena, sa ispucalom zemljom,a na jednom od njih zabodene 4 strane zastave koje se vijore,kako peva neku tuznu pesmu i place. Sta to moze znaciti?

    ReplyDelete
  15. Sanjala sam bivseg decka. Bili smo skoro 3 god.zajedno.imam 22 godinu dana je mladji.cesto ga sanjam.ali ovov puta jasnije.sreli se na bazenu.i tamo mi je prisao i pricali o nasoj ljubavi.sta to znaci.imam sada drugog dscka sa njim sam 6 meseci zajedno.nisam ga od tada videla

    ReplyDelete
  16. I ja sam sanjala bivseg muza kako razgovara sa mojom majkom i kako mu ona kaze da ga ja jos uvek volim al on se jako odusevio i priso meni, tako i stao san.lep pozdrav

    ReplyDelete
  17. Zdravo,sanjala sam bivseg momka kako smo se culi i dogovorili da dodje na moj rodjendan,koji je u snu bio sledeci dan.Sledece jutro mi je poslao poruku,ali mi se ta poruka izgubila u telefonu.Par sati kasnije me je nazvao i dogovarali smo se gde cemo se naci pa da idemo kod mene na rucak.Pricao mi je preko telefona kako treba da ide sutra na svadu negde daleko i kako ne moze da mi donese nesto.Probudila sam se nakon toga..on nema moj novi broj,ali srecemo se cesto..sta bi to moglo da znaci?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izrazito aktivan san koji može da ima samo pozitivno značenje.

      Delete
    2. U kom smislu pozitivno?

      Delete
    3. Jednostavno, životne prilike ukazuju na pozitivna značenja. Treba da razvijate život u pozitivnom pravcu.

      Delete
  18. Sanjam cesto bivseg al da nismo zajedno u snu.ovaj put u snu se smijao..cesto u biti sanjam sex sa njim a i da ga trazim..oboje smo u vezama.cak mislim da san znaci da ga ja zelim i da ga trebam zaboraviti

    ReplyDelete
  19. Sanjala sam bivšeg. Došao je sa nekim (meni) nepoznatim društvom kod moje bake. Ja sam je sasvim slučajno došla pozdraviti. U nekom trenutku sam shvatila da preko puta njega sjedi njegova nova cura. Najednom su svi počeli pričati o njihovom skorašnjem vjenčanju i tome koliko se vole, iako su zajedno tek dva tjedna. Ja sam otišla ne pokazujući osjećaje ali zapravo me to duboko potreslo, pogotovo što su tako brzo postali bliži nego ja i on ikad. Čak i nakon što sam se probudila. Ta je djevojka u snu izgledala kao što ju je opisao moj prijatelj (koji ju je vidio s njim u društvu). Inače, ostavio me prije nekoliko mjeseci (ja to nisam htjela), a otad ne znam što radi ni gdje je...

    ReplyDelete
  20. Vecer,sinoc sam sanjala bivseg momka za kojeg sam se trebala udati,spavalibsno u spavacoj i uletela je njehova majka sva preplasena jer ju nesto proganja u kuci,tad sam na vratima videla neko cudoviste u obliku pauka i probudila se sta to znaci

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čudovište može simbolisati neku nispunjenu želju..

      Delete
  21. Sanjala sam bivseg momka, kako smo spavali zajedno i kad smo se probudili trazio mi da mu spremam dorucak .. Raskinuli smo pre godinu i tri meseca , a ja sanjam ga skoro svaki dan. Sta to moze da znaci ? Hvala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Želite da se oslobodite podčinjenosti društva.

      Delete
  22. Prije 3 godine smo raskinuli, zabavljali smo se 3 godine, veza je bila burna,pracena svadjama, ali uvijek smo se mirili do posljednjeg prekida kad su pale jako ruzne rijeci. Od tog dana se vise culi nismo, vidjeli se dva puta, gdje on nije skidao pogled sa mene,dok sam ja izbjegavala da ga gledam. Sada sam u dugoj vezi koja je ozbiljna, ali cesto bivseg sanjam, kako me tuzno gleda, nekad mi govori da mu se nagnem na rame, nekad me jako zagrli, a u zadnjem snu pritisnuo me uza zid i htio poljubiti,a ja sam mu rekla kako njega nikad nisam prevarila,tako da ni ovog decka ne zelim prevariti. San je odjednom dobio preokret te se on kao htio boriti sa mojim sadasnjim koji ce me od njih dvojice zeniti. U tom sam se probudila. Sto znace ti snovi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vaše biće je raspolovljeno između dvije mogućnosti. Opredelite se što pre.

      Delete
    2. Da li mislite da bivsi misli o meni i zeli da mu se javim? Sve sto znam trenutno o njemu je da nema djevojku, mislim ozbiljnu vezu. Hvala na odgovoru.

      Delete
    3. Ništa Vas ne košta da se javite. Moguće je da ćete sasvim da uživate.

      Delete
    4. Ponovno sam ga sanjala dvije noci zaredom. Prvu noc kako imamo dijete i kako smisljamo koje ime da mu damo,a drugog sna se ne sjecam. Ne zelim riskirati svoju vezu zbog toga, ali me ovi snovi zbunjuju totalno. Osjecam se upravo, kao sto ste rekli, raspolovljeno.

      Delete
  23. Sanjam svaku noc momka kojeg znam samo iz vidjenja vidim ga skoro svaki dan sta to znacii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jasno je da morate stupiti u kontakt, što pre.

      Delete
  24. Sanjala sam da mi je bivsi decko poslao poruku kao 'Za pravu ljubav! da li je prava ljubav dokazace vreme' ili 'pokazace vreme', ne mogu da se setim i poslao mi je poruku u snu u kojoj me zove da dodjem kod njega.. A on inace ima devojku u stvarnom zivotu. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Možda biste Vi njega mogli da pozovete, bez obzira na devojuku iz stvarnog života.

      Delete
  25. Sanjala sam bivseg decka kako ima djecu i zenu i ja sam dosla kod njega,predstavljena kao njegova prijateljica.Kad smo setali sa djecom gledali smo se i zalili sto nismo vise zajedno i sto znamo da ni ne mozemo.Njegova zena mi je dovela nekog momka,njihovog prijatelja sa namjerom da nas spoji i bivsi decko je poludio.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liči na jedno lepu romantičnu priču. Međutim, pozadina nesvjesnog je sasvim drugačija. Neophodno je da preispitate svoje seksualne mogućnosti.

      Delete
  26. Sanjala sam da je bivsi s kojim sam bila sedam godina dosao po mene na fakultet (gdje imam drugog) da pricamo
    U snu sam ga ispitivala konstantno sto je dosao jer mi nije bilo jasno, obzirom da smo raskrstili. S njim je dosla i nasa poznanica. U jednom trenutku sna sam saznala da je ona trudna i da nosi njegovo djete. U snu mi nije bilo tesko. Sad jeste. Inace smatram da mi.je.najveca zivotna greska sto sam ga ostavila, ali putevi su nam se razisli i cini mi se da je sve postalo.navika. Iako znam da je on mene volio, ja to za sebe.nisam mogla reci.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vaše kolebanje treba da prestane. Unapredite kvalitet života tako što ćete se okrenuti novim ljubavnim podvizima.

      Delete
  27. pozz,,i ja sam sanjala bivšeg dečka, kao cekao me na drugoj strani ulice nasmijan,sretan, i ja sam bila sretna, tu se nesto uskomesalo kao da smo opet bili skupa,,sretni,,vise nije ljut, shvatili smo da se jos uvijek volimo...i onda se pojavila njegova sadašnja žena i rekla kako ja znam za nju a ona za mene ne...i tu je san prekinut gdje sam se probudila i bilo mi je tako neugodno.. međutim on dan danas kad se gdje vidimo okrece glavu od mene koda me nikad nije volio..bio sam ili u društvu zene.. i ja sam udana..i priznajem da jos uvijek pomislim na njega i kako ubiti mi je on bio najbolji.. :((

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vaša sećanja sežu u najlepše dane mladosti. Osećaj Vas ponekad prepusti ljubavnoj emociji. Toga ne treba da se plašite, zakoračite hrabro u život i ostvarite sve svoje fantazije.

      Delete
  28. Kada cete tumaciti snove?Proslo je vec dosta vremena od kada nikom niste odgovorili.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trenutno nismo u mogućnosti da odgovorimo na svaki upit. U narednom periodu ćemo nastojati da ubrzamo dinamiku. Ako želite, možete ponoviti svoje komentar, tako da ćemo u najkraćem roku poslati odgovor. Hvala na razumevanju!

      Delete
  29. Sa bivseg momka prekinuli smo pre godinu i pet mesecii..Na pocetku nisam ga toliko cesto sanjala, ali sada sanjam ga skoro svaki dan. Shta to moze da znaci ? Hvala .

    ReplyDelete
  30. Sanjala sam bivseg decka da kojim sam bila 5 godina u vezi, srecem ga u nekoj guzvi srecu nam se pogledi, deluje mi tuzno, prilazimo jedno drugom i grlimo se sa ljubavlju i tada on odlazi, ja ga opet trazim pogledom i nadam se da ce opet da mi pridje, on me vidi ali ne prilazi, deluje tuzno u snu...a cesto sam pre sanjala kako smo na nasoj svadbi ali ja nisam srecna...

    ReplyDelete
  31. Sanjala sam bivseg sa kojim nisam 2 godine. Ne znam sta je sa njim... Od raskida sa njim, momka nisam imala. Pre mesec dana san je bio takav da je dosao kod mene, parkirao se ispred zgrade, usao u moj stan koji u snu izgleda drugacije, lezali smo jedno pored drugog, osetila sam mnogo ljubavi i mira ali on je neodlucan i govori da ne zna da li cemo se pomiri a komsinica dobacuje "Ozeni je, vidi kako je divna".

    Jutros sam ga opet sanjala kako provodimo vreme zajedno na fakultetu koji nije nas i opet sam osetila veliku ljubav obostranu i postovanje i zelju za pomirenjem, ali on je rekao da svako ide svojim putem...

    ReplyDelete
  32. mislim da je nakon svega red na njemu, iako smo se jedan dan sreli i on me zaustavio i zagrlio onako jako kao prije kao da mu je još stalo, ali svejedno mislim da je on taj koji bi trebao nazvat jer zbog njega više nismo zajedno, ne znam jel on sretan al znam da ja nisam iako sam u drugoj vezi jer stalno mislim na njega...

    ReplyDelete
  33. Cesto sanjam bivseg decka, da se zezamo, pijemo pice zajedno, putijemo zajedno bilo gde, vodimo zajedno ljubav.. iako sam bila sa njim malo vise od godinu dana, on nema curu ni ja decka trenutno a idalje smo u kontaktu. Ne znam sta bi to trebalo da znaci?

    ReplyDelete
  34. Zdravo . .
    savet malI ako moze ..
    imala sam momka posle kog sam jedva stala na noge , 2 godine mi je trebalo a uz to I ako nismo bili u vezi vidjali se . . .
    sada sam vec udata skoro godinu dana ali ne prestajem da ga sanjam . . zasto ?

    ReplyDelete
  35. zdravo .. .
    mali savevt ili sta vec . .
    imala sam momka posle kog sam.jedva stala na noge posle dve godine od zabavljanja . . mada smo se I posle raskida vidjalI . . .
    sada sam udata skoro godinu dana ali ne prestajem da ga sanjam . .
    sta I kako . . zasto ? :(

    ReplyDelete
  36. Ja sanjam bivseg zadnjih mjesec dana cesto, nekada kada ga sanjam on mi se javi, razisli smo se zbog njegovih, a ja kontam da me ne voli, iako je prije 2 mjeseca trazio da se pomirimo a ja nisam htjela, sad mi je stalo do njega, i bas sam sanjala kako me gleda pred svojima, kako me mazi, i osjetilaa sam ljubav njegovu, sada ne znam sta da radim? I da li da obracam paznju na to...

    ReplyDelete
  37. Raskinuli smo i nismo se vidjeli 7 godina. On se ozenio i ima 2 djece. Prije godinu dana culi smo se internetom kad je imao kratkotrajne izlete o nekoj nasoj buducnosti s obzirom na lijepu proslost. Cesto mislim da je on bio taj idealni moj, kojeg mi je zivot poslao, a ja nisam prepoznala. Nocas sanjam kako su me on i njegova sestra pozvali kod njih u stan, tu je njegov stariji sin (5 god) i sin njegove sestre. On se zeli pomiriti sa mnom, sestra mu u tome pomaze i njegova sestra govori kako niko ne voli tu njegovu sadasnju zenu i kako je njihov brak farsa. Mene tokom razgovora s njim preplavljuju emocije, ja mu sama prilazim, grlim ga (kao da sam u snu osjetila dodire) i ljubimo se.

    ReplyDelete
  38. Sanjala sam bivseg decka vrlo zivo. Nismo se ljubili jer su tu bile moja majka i tetka, mozda cak i pokojna baka. I prali smo sudove. Ja sve vreme sikcem(posto nikako da zavrsim sa sudovima) a nekako mi milina sto je on tu, stoji pored mene i govori kako treba da se smirim da su one u pravu. Sanjam i decu od brata kako pokusavam da ih uspavam i neke macke sto se motaju po kuci. A zatim od drugog brata bivsu i neki novac i babe po autobusu. San je haotican, ali deo sa bivsim je bio jako umurujuci, ali istovremeno nabijen nekim cudnim emocijama.
    U realnom zivotu-ja sam udata, u bivseg sam bila jako zaljubljena, on u mene ne(bili smo duze vremena kombinacija) i nisam ga videla 2 i po godine, niti cula nesto o njemu...

    ReplyDelete
  39. Sanjala sam da sam stigla kuci i trazila decka, neka zena se pojavila koja me tjeralavani i govorila da se on zeni.

    ReplyDelete
  40. Cao. Sanjala sam bivseg tako sto sam mu rekla da ga volim i krenula sam da skocim sa terase on me sprijecio u tome zagrlio me i rekao mi duso ne ja volim sto ti mene volis,pitala sam ga voli li on mene on je rekao bitno je da ti mene volis, opet sam ga pitala da li me voli odgovorio je samo ,aha i zagrlio me tako jako.
    Sta bi to moglo znaciti?

    ReplyDelete
  41. Sanjala sam bivšeg dečka (27) ja (23), s kojim nisam više u vezi tek od nedavno a još uvijek se znamo vidjet ponekad i volimo se još uvijek..on nema drugu ja nemam drugog, ali nismo skupa ne znam ni ja zašto..UGL.SANJALA SAM: kako se i dalje viđamo i odjednom mi se san prebaci kako se on ženi za drugu a ja u svatovima i ja zadnja saznam da je odlučio oženiti drugu iako se viđa samnom..nakon toga što sam vidjela izašla sam van,srce slomljeno,razočarana u život i povraćam krv..jako mračan san i jako me zabrinulo! :/

    ReplyDelete
  42. Caos, nisam sam se od pocrtka obazirala na te snove! Zasto snove, zato sto od prilike od kraja jula 14, sam pocela prilicno cesto da sanjam bivseg momka. Mi vec dve godine nismo u vezi vise i nemamo nikakav kontakt. Kraj nam je bio prilicno los, posle mene se i smuvao sa drugom devojkom (njegovom daljnom bivsom). Oni takodje i zive zajedno, cujem mnogo toga o njemu, jer je u kontaktu sa mojom okolinom. Sanjam ga cesto, jednom je bio san kako me u javnosti ignorise, pa dok smo sami pokusava da prica samnom. Sada su pretezno snovi gde mene trazi i zeli da mi nesto objasni i vrati se, takodje i u snu mu je "draga" prisutna. Samo u zadnje vreme je u snu sve vise i vise odbija od sebe... Ne znam sta da radim da to prestane? A ni sta znace ti snovi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Svakako, rasterećenje Vas čeka kad pronađete novu srodnu dušu.

      Delete
  43. Sanjala sam bivšeg koji je trenutno u vezi kako je prekinuo i želi se pomiriti sa mnom.

    ReplyDelete
  44. Sanjala sam bivseg kako me proganja. Ja sam trcala kroz neku šumu i on je trcao za mnom pokusavajuci sa ne uhvati. Ja sam sva u suzama bjezala od njega i dozivala sadasnjeg momka da mi pomogne ali on je govorio da me ne moze čuti. Tada sam pala i on je skočio na mene, probudila sam se sa suzama na licu.

    Šta to znači?

    ReplyDelete
  45. Evo da prijavim i ja svoj san, koji me danas totalno zbunio. U snu mi se pojavio bivsi decko kojeg sam bas voljela, obracao mi se s krivnjom jer je svjestan da je nas unistio, u momentu sam ga gledala strogo, ljuto, i onda sam se nasmijala, a on kad je to vidio je jauknuo i briznuo u plac, taj moj osmijeh mu je dosao kao olaksanje i oprost. Zagrlili smo se i ljubili.Taj njegov jauk i plac mi je cijeli dan pred ocima, zeljela bi da mi rastumacite ovaj san. Prvi put pisem, jer sam bas dirnuta snom. Lijep pozdrav! Unaprijed hvala!

    ReplyDelete
  46. sanjala sam da sam trudna s bivsim i on je u svojoj sobi pripremao stvari za bebu, bio je presretan kasnije je dosla njegova majka i govorila kako to dijete nije njegovo. Onda sam otisla van i izgubila bebu. Međutim ustvarnom zivotu sam ga prevarila, pa smo prekinuli i onda 2 mj kasnije smo se pomirili na tj dana i kasnije se nismo culi. Hvala unaprijed!

    ReplyDelete
  47. sta znaci sanjati bifseg sa kojim sam izvela da sam kod njega u stanu i onda kao nesto posmatram vidim spremacicu i onda ja kao pomazem i pricam sa njim a onda kao u svom stanu sam i ikona koju imam na zidu mi je pala na pod i razbila se ja pokusavam da je vratim na zid al ne uspevam zanimam me znacenje Hvala unapred !

    ReplyDelete
  48. Cao sanjala sam bivseg decka kako je dosao da trazi pomoc od mene jer je ubio neku zenu i juri ga policija.

    ReplyDelete
  49. Voljela bih ispričati svoje snove tj priču, možda mi vi možete pomoći što znače i kako da prestanu.
    bila sam u vezi sa bivšim dečkom malo manje od 2 godine. Ostavio me prije 7-8 mjeseci zbog glupe svađe i zapravo smo se rastali na jako ružan način. Vjerujem da bi prošli jedno pokraj drugog kao pokraj duha.
    u početku sam ga često sanjala jer mi se je bilo teško pomiriti s razlogom prekida (okrivio je mene) jer smo u svemu lijepo slagali, planirali živjeti zajedno, brak.
    I baš sam nastavila sa životom, pomirila se sa svime i sad ga u zadnjih nekoliko dana često sanjam.
    U jednom snu smo mi zajedno, u drugom mu ja govorim o prekidu i što se mislim o tome.
    i zadnji san je da sam ja negdje na putovanju sa obitelji i dolaze mi poruke od njega da mu je žao, da mu oprostim, poslao je neke slike, srca, puse. vidjela sam poruke i maknula mobitel od sebe da si dam vremena i da si dobro razmislim što ću i da li odgovoriti.

    Svi ti snovi su česti i počinju me psihički iscrpljivati. Nadam se da će te mi pomoći

    Unaprijed hvala!

    ReplyDelete
  50. Sanjam vec duvreme vreme bivseg decka sa kojim se nisam cula vec duze vreme
    nisam sigurna sta oseca prema meni ali on meni jako nedostaje
    vidjali smo se posle raskida i culi tri cetri puta ali sad je prestao svaki kontakt
    u snu mi cesto on salje poruke da sam ga zaboravila
    ili ga srecem slucajno u prolazu a on me gleda u oci dok prolazim
    sanjam ga sa drugim devojkama i tako
    ne znam on sad ima devojku vec neko vreme

    ReplyDelete
  51. Sanjala sam da je bivsio.bio u busu blizu mene..pricao s mojim bratom..Nakon toga smo izasli i on kao da mr pratio cilo vrime..gledao..Sta to znaci??

    ReplyDelete
  52. Sanjala sam da mi je bivsi poslao poruku

    ReplyDelete
  53. Sta znaci sanjati bivseg kod koga ste se uselili i sanjate i njegovu mamu koju niste upoznali a onda vas on odbija i kaze: znas da ti se nisam javio 3 meseca, u smislu ima devojku, a znam da ima.

    ReplyDelete